Mill Hill Close

Location: Poole

Client: Private

Type: Residential, New build

Description: Approval has been granted for this rear garden plot split to provide a new build house. The client specifically requested that the design of the house be in a New England style and the desired floor area was to be at least 3000sqft. The site had considerable restrictions in terms of the number of protected trees contained within the site boundary. The end result was a substantial detached dwelling with a floor area of 3500sqft which contained a cinema room, gymnasium and wet room in the basement, with open plan living at ground floor which opens out onto the surrounding garden in the sylvan setting.

Planning Approval was granted in November 2016.   

Previous Project   •   Next Project

Back to Portfolio